Vi legger det personlige i online oppfølging

Det å gå på trening på ett treningssenter er noe de aller fleste savner nå.
I disse spesielle tidene så er nettopp aktivitet en viktig bidragsyter for å få ut frustrasjon og holde kroppen sunn.

Men forståelig nok er det ikke optimalt å stå i gruppetimer sammen med tyve andre og risikere smitterisiko og viderespredning.
Vanlige rutiner som man har tatt for gitt er byttet ut med hjemmekontor og turer i frisk luft. Hele Norge venter, venter på bedre tider.

Hva man bruker tiden til imens er ganske essensiell og kikker man på instagram eller andre sosiale medier så vil det bugne over av gode ideer fra mennesker med erfaring og uten erfaring innen trening og øvelser.

Mye av det er veldig bra, men problemet er at mottaker av dette gjerne ikke sitter med kunnskapen om hva som er bra eller dårlig for egne forutsetninger.

Vi har som alle andre vært nødt til å stenge ned og tenke nytt, så vår online avdeling har utviklet seg voldsomt på denne tiden. Våre terapauter og Personlige trenere som vanligvis har fulle timelister har nå flyttet all sin kunnskap inn i den digitale verden og gjør personlig oppfølging over nett med fullt fokus på det. De fleste av oss har fulgt opp mennesker over nett i årevis allerede tilogmed i flere land. Så vi har kunnskapen rundt Online coaching. Men nå har vi muligheten til å utvikle oss med spesialfokus.

Verden forandrer seg og vi er med på utviklingen.

Ønsker du hjelp for å bygge noe rundt deg med det du har tilgjengelig for å bruke tiden mens du venter til å bli bedre utgave av deg, istedenfor å vente så kan vi være behjelpelige.

Vi kan lage noe som passer deg som du kan gjøre der du er, som du kan mestre, fordi vi vet hva som er lurt å gjøre. I forhold til den du er.

Vårt mål er å komme ut fra denne tiden med utviklet kunnskap som vi kan ta med videre, flere verktøy i kassen. Vi er klare til å forandre oss for de nye tidene. For hvorfor sitte inne og vente når en kan utvikle seg og lære noe nytt? 

Ta kontakt med oss vel?