Medlemskap

Klippekort

bli medlem idag
ofte stilte spørsmål

Pt service Senteret er eksklusive i den måten at alle som trener der har egen instruktør. Folk kan ikke komme der på egen hånd å trene. Alle som er hos oss er der på samme grunnlag, og det gir en felles forståelse som gjør det veldig i møttekommende. 

Vi holder til ved lagårdsveien, opp vålandsbakken, med egen parkeringsplass rett utenfor døren. 

Enten om du er nybegynner eller ekspert, så har de fleste godt av at noen objektive ser deg i kortene, det kan være for å få deg i gang eller gi deg spesialisert hjelp i ditt felt.
Noen ser på å trene hos oss som å gå på kurs, mens andre ser på det som en del av livvstilen. 

Vi har ikke aldersgrense, barn kan trene hos oss så lenge de har oppfølging av foreldre sammen med PT. Vi har flere yngre som trener eget opplegg ved siden av sine foresatte.

Nei, vi lærer deg opp helt fra første steg, vi har folk som aldri har trent før, helt til folk som stiller i internasjonale konkurranser. 

Alle har utdannelse relevant til sin spesialisering, vi har forskjellige Personlige trenere med forskjellige bakgrunn, one size does not fit all. Men det er et krav om to ting hos oss, relevant utdannelse til å være PT i bunnen, og lidenskap til trening. 

Vi har både fysioterapaut, ergoterapaut, kiropraktor, massør og muskelterapaut som jobber hos oss.  

Vi har forskjellige pakker til forskjellige priser, alt etter hvor involvert man er.
Det er gratis å trene hos oss under oppholdet, så medlemskapet med din PT dekker også medlemskapet på senteret.

Vi tilbyr gratis konsultasjoner, men vi har ikke prøvetimer forutenom spesielle kampanjer, det er viktig for oss å bli litt kjent før vi lager til noe, så en prøvetime uten samtale ville ikke gitt oss den relevante informasjonen for å gi deg det rette. 

Vi har både fysio, ergo, kiropraktor, massør og muskelterapaut på huset, når du tar kontakt så gir du beskjed om hva du trenger hjelp til, så setter vi deg sammen med den rette treneren.

Det kan vi, vi har flere med utdannelse innen ernæring som kan hjelpe med livsstilsendring.

Vi har garderober, dusjer og oppbevaringsskap

Vi har kode for de som trener hos oss, slik at de kan komme inn, men de må holde seg innenfor vanlig åpningstid. 

0700-2200 i ukedagene og litt mindre i helgene. 

Vi prøver å spille musikk som ikke sjenerer, men vi spiller gjerne din musikk om anledningen byr seg, vi har forskjellige rom hvor du kan trene greit i fred. Og skal du sette ny rekord, så kan det hende vi setter på favorittsangen din. 

Parkering rett ved døren, husk å få parkeringslapp eller bli registrert i resepsjonen, så er det gratis.