Vennskapelig kniving på trening til halv pris!

«Når du er i helvete og evighetens ild fortærer deg, da er det godt å treffe på en gammel venn.» – Opprinnelse ukjent.

Nå er det ikke så allerverst å trene og sammenligningen blir fort dårlig med realiteten, men det er noe med å trene sammen med gode venner. Det gir liksom det lille ekstra vennskapelige pushet som kanskje kan gi deg bedre fremgang.

Vi på Personlig trener service synes det er veldig gøy å trene mennesker, vi kan fort si det er en lidenskap. Og i det siste har vi hatt en del duo-timer og følt litt på hvor gøy det er. Det ble økt latter og det ble litt kjefting også, vennskapelig kjefting om å klare bare «en til» repitisjon og slik ble det.

Det er litt spesielt når to venner pusher hverandre fremover og ler av hverandre når de er slitne, sånn blir det resultater av og sånn blir det en lett grunn til å komme seg på trening av.

Derfor lanserer vi nå duo-timer med tilbudspris ut denne måneden og inn i neste måned (til 31.11.2016).

Prisen for disse blir det samme som vanlige 10-klipp, altså 5000,- for 30 minutter og 7000 for 45 minutter. Dermed blir det halv pris for timene deres!

Hvordan det fordeles er opp til dere, vil dere splitte regningen eller om dere vil kjøpe to og og ha dobbelt så mange timer er opp til dere.

Den eneste regelen vi setter er at det kun er to stykker på hver medlemskap, for det er viktig å kunne følge opp de som velger oss, slik at de får gode resultater og får noe utav treningen.

Ta kontakt med oss på post@ptservice.no og så kan vi allerede i dag sette opp første økt og klargjøre treningsprogram på hva dere to ønsker å oppnå.
Vi gleder oss!