Våre medlemskap, dine valgmuligheter mot dine mål

Slik som de fleste andre plasser har vi klippekort og standardpakker, men disse er sjeldent den beste løsningen for personer som enten vil trene mye eller vil ha god kontroll på nøyaktig hvor mye de bruker.

Vi på personlig trenerservice tror på valg, at du sammen med din personlige trener kan finne ut hvordan du ønsker å gå fremover og hvordan dine ønsker for fremgang og trening kan styres.

Ved å gi valgmuligheter føles det mer riktig fra starten av, vi ønsker ikke å behandle kunder som salg, vi ønsker å behandle kunder som mennesker. Fordi vi tror at på den måten vil vi kunne være til hjelp og bidra med å få den fortjenesten deg som bestemmer er ute etter.

Vårt yrke er ett direkte yrke, vi har kontakt med mennesker i forskjellige plasser i livet og er heldige som får ta en del i reisen.

Ved å ha åpenhet og direkte kontakt med din utvalgte PT vil det være lettere å kunne akseptere ett medlemskap som du føler er riktig for deg.

Vi tror også at riktig pt til riktig kunde er viktig, derfor har vi ett team som står klare med alle sine forskjellige spesialiteter og personligheter, slik at ting føles riktig og trygt.

Du skal kunne stole på din personlige trener og du skal føle deg trygg på at du er i de beste hender.

Derfor velger vi ofte den personen som passer best til dine mål.

Våre mest populære medlemskap

Golds medlemskap

Vårt mest eksklusive medlemskap er også vårt mest populære, her får du 12 halvtimer i måneden (tre i uken) med direkte oppfølging, diett-oppfølging og tilgang til alle våre gruppetimer pluss fri tilgang til senteret utenom.

Dette medlemskapet sørget for at din personlige trener virkelig kan hjelpe deg å nå dine mål, med nok oppfølging er det mye lettere å justere direkte hvilke endringer vi trenger å gjøre for å nå maks resultat.

Dette medlemskapet koster 4500,- i måneden og kan bestilles her.

Loyd hjelper med teknikk i benkpress

Mini-Golds medlemskap

En mindre variant av Golds medlemskapet som tilbyr 8 pt halvtimer i måneden (to i uken), dette har også diett-oppfølging og tilgang til alle våre gruppetimer pluss fri tilgang til senteret.

Dette medlemskapet passer best for de som ønsker oppfølging og en skikkelig plan med treningen sin, men bare vil ha en allmenn god helse og føle at de fungerer i hverdagen.

Dette er også meget populært blandt de eldre.

Mini golds kan du bestille her.

Champion medlemskap

Vårt billigste og inkluderer 2 halvtimer med oppfølging og fri tilgang til våre treningslokaler.

Dette er for deg som liker å trene alene, men alikevel vil ha litt oppfølging og endring av programmet ditt underveis slik at du ikke faller av. Passer fint for folk som er relativt ferske og ønsker å trene for å holde formen, men gjerne ikke er helt sikre på hva som er riktig å gjøre og trenger en mal.
Her får man nemlig også ett treningsprogram å følge som en kan trene selv.

Champion medlemskap kan du bestille her.

Andre medlemskap

Vi har både klippekort og gruppetimer, vi anbefaler deg som er usikker på hva du ønsker å ta kontakt med oss på silvia@ptservice.no og så vil hun hjelpe deg. Bestiller du på nettet vil du bli kontaktet av en av våre personlige trenere innen kort tid, men er du selv usikker så ta kontakt på mail så finner vi dette ut sammen.