Trening med mening

Christer har trent og hatt kostholdmed @coach_loyd
Og har ikke bare klart en vanvittig god livsendring. Han er også en en knakkende kjekk kar både før og etter!

«Endelig en plass hvor man kan finne utav betydningen bak «Trening med mening»!

Elsker at jeg endelig har funnet en plass med coacher som tilpasser treningen til ditt behov, ønske og ikke minst din egen mestring!
PT Service med sine skreddersydde programmer over flere uker med nøye planlagte vekter/progresjon for hver økt, noe som gjør at du har 20 mindre beslutninger å ta i løpet av treninga! Møt opp, og fokuser på arbeidet! Trenger du å vite «hvorfor» på alt (som meg), så svarer dem uten å nøle, og støtter seg bak forskning og lærdom samt ønskene du har presentert!
Noe man ikke liker? «Slikt skal det ikke være», da finner dem ett alternativ som får jobben gjort, og som du trives med!

På senteret møter man alltid folk som er blidere enn deg selv, og slikt smitter!
Den intime stemningen blant medlemmer gjør at man enkelt kan være sosial, om man vil, og spørre hvem som helst om hjelp når det kommer til teknikk eller «how-to»!

Jeg får stadig spørsmål om hvilken diett jeg går på som gir så bra resultater. Det magiske svaret er «ingen». Jeg spiser sjokolade hver dag, og kaker i hver anledning! Kunnskap og bevissthet rundt ernæring er det som har hjulpet meg!

Anbefales varmt til alle som gjerne ikke har motivasjon eller energi til å ta seg selv på trening, men gjerne vil finne denne treningsgleden og samtidig bli en slankere utgave av seg selv.

– Christer Nordbø (28 år, -20kg), systemutvikler! @cnordbo «