Trenger du hjelp til oppstart?

15 Juni åpner treningssentrene igjen og vi er ingen unntak, våre terapeuter på PT Service har allerede jobbet en stund. Men nå vil vi ha en mer normalisert hverdag. Det blir selvfølgelig med smittevern i fokus og mye nytt for alle. Men det skal likevel bli godt å få se de flotte folkene som vanligvis løfter stemningen i gangene våre igjen.

Det har vært en tøff tid for treningsglade nå som alle sentrene i landet har vært stengt.

Mange har nå brukt tiden til å trene hjemme, noen har helt forelsket seg i det og fått nye vaner. Andre har tatt en pause og venter på at ting skal åpne opp igjen slik at de kan gå tilbake til det de liker best, nemlig å trene vekter eller være i gruppetimer.

Nå skal gamle vaner møte nye og det blir spennende å se hvilken endringer som har utviklet seg fra denne perioden.

Vi har hjulpet flere med hjemmetrening de siste månedene og har mange flotte opplevelser med fornøyde kunder.

For de som ikke hadde kommet i gang ennå har gjerne de siste månedene vært en ekstra katalysator til å ta steget. Men det er ikke helt lett å vite hvor en skal begynne. Da er vi ett naturlig valg. Vi hjelper deg å finne veien igjennom en jungel av informasjon. Hvordan kan du sette i gang å trene på en måte som gjør at du føler mestring og iver? Kanskje du vil tilbake til gammel form? Hvordan er det lurt å starte etter lang tid med opphold?

Ta kontakt, vi er ett senter for de som ønsker å lære å like å trene. Å lære å finne gleden i å være aktiv. Slik at helse ikke blir en plikt, men en lidenskap.

Sett datoen for å komme i gang med oss, denne sommeren blir annerledes en før. Kanskje det blir i en positiv retning?

Ta kontakt på post@ptservice.no og skriv kort om hva du ønsker å få til, så skal vi svare med riktig person for jobben. Slik at du får den oppstarten du trenger for å nå dine mål!