Takk for 2017 og alt det flotte vi fikk oppleve!

Det er mye å være takknemlig for i 2017 og for oss i Personlig trenerservice har det vært ett år med mange flotte øyeblikk.
Vi har jobbet hardt hele året med å få opp grunnstøttene til det som skulle bli to flotte sentre med hjertet i Stavanger og det fikk vi til.

Igjennom målbevisst og hardt arbeid fikk vi stablet opp to plasser hvor vår filosofi med å følge opp folk og gi dem kyndig veiledning ble virkelighetsført.
Selv om vi forsatt jobber hardt for å bli stabile i markedet så har vi klart mange av målene vi har satt oss sett fra bedriftsøyemed.

Etter å ha jobbet i treningsbransjen i mange år hvor jakten på å dumpe prisene og få inn mest mulig kunder ble ett jag som ikke føltes riktig ut var det deilig å kunne snu på det og gjøre det en tross alt ville fra start, jobbe med mennesker.

Når for mange ukjente kom inn ble det plutselig feil folks, nemlig å vite hvem folk er å kunne være der for dem om de trenger hjelp.

Vår tanke var å jobbe opp en plass hvor vi rehabiliterte, lærte, videreførte og utviklet andre som ønsket å få inn mer mosjon i livet sitt. Enten i form av førstegangsfolk som forsto nytten av å lære seg å gå før de ble kastet ut i treningstilværelsen eller folk som hadde trent før med vekslende hell og ønsket å lære seg hvordan de fikk den mestringen de jobbet så hardt for.

Vi har også vært så heldige å få være med å trene opp flere på nasjonalt nivå og sågar europeisk nivå.

Vi startet i begynnelsen med tre ansatte, men på ett og ett halvt år har vi blitt nærmere tyve, alle med sin egen spesialitet og fantastiske personlighet.
Noen har stor stilling og andre har små, men alle tilfører personlig trenerservice den sjelen og særpreget det trenger for å være noe spesielt.

 

I år har vi fått trene store og små, vi har fått trene masse flotte mennesker og vi har hatt mange fine øyeblikk både med latter og tårer.

Det å oppleve gråt av glede er en spesiell opplevelse og vi har fått bryne oss på opp til flere med spesielle ønsker som de har fått oppfylt.

Hos oss kommer en med ett ønske om å få noe til, så prøver vi så godt vi kan å sørge for at dette blir oppfylt.

Ved siden av dette har vi også utviklet vårt eget gruppetimekonsept som vi har døpt «stay fit», det er i tillegg til konsepter vi startet i 2016 som «get fit og get strong».
Våre gruppetimer var i utgangspunktet fire timer med sirkeltrening, men har i løpet av året blitt 16 timer med alt fra Pilates til Yoga, kondisjonstrening, styrketrening og mobilitetstrening.

Vi har også fått spennende timer som belly fitness som er magetrening igjennom magedans.

Vi har leiet ut videre til andre aktører som driver sin virke hos oss, swingcats, Anna fra island med Yoga og mye annet spennende.
Vi har også hatt flere spennende seminarer som det blir mer av i 2018.

Vi har laget kostholdsplaner til mange forskjellige mennesker og det er nok en del hundre kilo som har blitt slanket bort i 2017.

For ett år det har vært og vi gleder oss til 2018, da skal vi hjelpe folk med trening, kosthold, mobilitet, rehabilitering og viktigst av alt skal vi ha det gøy mens vi gjør det.

Med lidenskap for det en gjør yter en gjerne ekstra, nettopp fordi det er dette vi vil. Det vi gjør akkurat nå.

Vi gleder oss til å ta imot flere av dere som er nysgjerrige og vil at 2018 skal bli ett flott år for dere også. Og ønsker nettopp du at dette er året for å finne din lidenskap så står vi klare til å hjelpe deg på veien.

Følg oss på vår facebook side eller hjemmeside for informasjon om hva som spirer og gror i Stavanger sentrum eller på Lagårdsveien.