Superkampanje på klippekort med stay-fit

Som mange andre begynte vi å trene en gang i fortiden og en fellesnevner har de fleste, de begynte å trene og de falt av for så å begynne å trene og falle av.

Når vi som har holdt på med dette lenge er det ofte en fellesnevner som gjorde at vi til slutt kom i gang og fortsatte, den fellesnevneren var at trening begynte å bli forståelig og fremgangen ble målbar.

Igjennom kunnskap og forståelse for trening er det lettere å motivere seg til å komme i gang, det er ikke lett å gå på trening for å gjøre øvelser på ett papir som du fikk den ene gangen du meldte deg inn.

I de flestes tilfelle har de forlenge siden kommet forbi det nivået og kroppen gjør nå øvelsene på gammel vane istedenfor fremgang.

Når en begynner å forstå hvordan fremgang skal føles og hvordan kroppen skal brukes blir det plutselig noe annet som skjer med treningen. Den begynner å bli morsom!

Det er veldig mange som går utelukkende på trening fordi alle andre gjør det, fordi de blir banket inn at dette skal være en sunn ting å gjøre og en slipper liksom ikke unna.

 

Men nå treningen blir noe en gleder seg til og en merker fremgangen ellers i livet blir det plutselig ikke noe en må kjempe for å gjøre.

Da blir det gjort med lidenskap og helsen gjerne er en gratis bonus på toppen av alt dette.

Å tenke at en skal kun gjøre dette fordi det gir en god alderdom er ikke godt nok, selv om det er en fin tanke så bør den fleste tenke på seg selv og hvordan de har de nå.

Riktig utførelse med personlig veiledning

 

En ting er sikkert, er det miserabelt å trene fortsetter en ikke med det.

Hvordan kunnskapen kom til den enkelte av oss på personlig trenerservice så er den forskjellig, men alle har en fellesnevner; det var en enkeltperson som hadde evnen til å formidle hvordan ting skulle gjøres, hvordan ting skulle føles og hvordan en fikk sporet fremgangen i sin trening.

Når de komponentene var på plass så ble det plutselig langt mer lysbetont å trene, fordi en følte seg gjerne ikke så dum når en gjorde øvelsene sine.

Når du vet hva du gjør er det mye gøyere å gjøre det.

Gøy, en fellesnevner veldig få forbinder med trening, men tenk om det gikk an å forandre det?

Vi kjører nå en klippekort kampanje, ved kjøp av klippekort velger du selv når du ønsker å trene. Ut i fra dine mål og ønsker, finner vi riktig mann eller kvinne til å hjelpe deg på din treningsreise. Våre Pter kan hjelpe deg med alt fra skader og vondter til å nå treningsmål du ikke trodde var mulige. Men det som gjør denne kampanjen virkelig god er at du i tillegg til klippekort får med Stayfit medlemskap på kjøpet.

Hva er Stayfit?

Vi ga Ptene våre muligheten til å lage en gruppetime rundt noe de virkelig kan og brenner for. I små grupper på 6-10 deltakere deler våre pter av sin kunnskap og lidenskap for å hjelpe deg med trening. Samtidig som de gjør trening gøy og innholdsrik for deltakerne.

Stayfit konseptet er personlig og koselig

Ved at gruppene er få blir du sett, nivået er dermed lettere å justere og en føler igjen den tryggheten en trenger for å kunne delta. Så kanskje ordet «Gøy» sniker seg inn i ditt vokabular også.

En god kombo som gjør at en kan trene for å lære og trene fordi en gleder seg til å møte opp.

Det er lettere å utsette «the big bang theory» når en kan gjøre noe som er gøyere.

Ta kontakt med oss her og fortell hva du skulle ønske du kunne få bedre til, så kan vi hjelpe deg med å finne rett mann eller kvinne til å få deg dit.

Oversikt over priser på klippekort med stayfit konseptet