Stay fit – en gruppetime med deg i fokus

I løpet av det siste halve året har Personlig trener service hatt en gruppe som har hatt det flotte navnet summerfit.

Gruppen har vært bestående av en nydelig knippe mennesker som har kommet sammen og trent og hatt det gøy sammen.

Vi har bestemt oss for å endre navn på denne gruppen da navnet ikke klinger like godt i oktober som i juni og hva er vel bedre en helårskroppen?

Konseptet med «stay fit» er at det skal være en liten gruppe med maks 6-8 personer, på den måten blir hver enkelt sett av den personlige treneren som kan gi oppmerksomheten når det trengs.

Øvelsene skal være av en slik vanskelighetsgrad at du skal klare det og dermed blir hver enkelt time justert etter nivået gruppen ligger på.

Det er ikke gøy å føle seg ukomfortabel med treningen sin og ikke få til det en skal, slik blir det ikke en sunn vane av, dermed eliminerer vi det ved å gi deg det viktigste av alt. Mestring til trening.

Hovedfokuset med «stay fit» er nettopp dette, å gi deg en sunnere sterkere kropp med bedre utholdenhet, dette blir gjort via styrkeøvelser, kondisjonsrettede øvelser og øvelser som skal gi deg bedre mobilitet til å takle hverdagen.

Øvelsene vil bli jobbet inn slik at alle får dette til, men stikkord som knebøy, kettleøvelser, sirkeltreningsøvelser, landmines, mage-rumpe-lår relaterte øvelser og kondisjonsrettede intervalløvelser, alle tilpasset deg.

Hos oss skal det ikke bli overfylte timer hvor folk må være først for å få plass, dermed stopper vi salget av medlemskapet når timene er fulle.På den måten kan vi fokusere på at dere som deltar blir ivaretatt og vi kan overse fremgangen og bygge dere opp videre over lengre tid.Vi har såpass fokus på kvalitet at vi ønsker stabilitet og muligheten til å bygge opp dynamikken i gruppen slik at du kan glede deg til neste time.

Vi er vel klare over at trening skal være gøy og dermed blir det høy sosial faktor og det er lov å tøyse i våre gruppetimer, hovedfokuset er uansett fremgangen alle produserer sammen.

Trening skal være ett godt tilskudd til de andre timene i døgnet og målet er å gi deg økt energi og gjerne en strammere kropp som en bivirkning av dette.

For å bygge opp gruppen kan du gjerne komme og prøve eller ta med deg en venn eller venninne uten at det koster noe.

Timene vil være Tirsdag 1130-1230 og 2000-2100 og Torsdag 1130-1230 og 2000-2100.

Medlemskapet «stay fit» koster 1000 kroner i måneden og kan bestilles på vår online innmelding eller ved å ta kontakt med oss på post@ptservice.no.

Vi gleder oss til å trene deg!