Sommerkroppen 2017?

Nå er vi i juni og igjen er gode grilldager byttet ut med regnvær og heller kalde dager, med andre ord slik norsk sommer i Stavanger pleier å være.
Med noen innslag av flott sol og latter i gatene hvor folk gjerne springer mann av huse for å få litt solstråle på kroppen.

Siden så langt tilbake som kan huskes har det vært ett voldsomt trykk på at denne sommeren skal vi komme i form. Sommerkroppen 2015-2016-2017; i år skal vi skinne.

Spørsmålet burde heller være hvorfor skal vi egentlig komme i form til sommeren?
Er det noe som er så viktig å være i form til da som ikke gjelder resten av året?
I form for å være i badetruse eller bikini noen dager i juli? For hvem? For at andre skal se at du har trent?

Med en slik ytre påvirkning er det lett å sette seg opp til å mislykkes. Det å trene skal være noe lysbetont, noe som kommer innenfra.
En drive til å kjenne på kroppen at nettopp dette, ja. Dette har jeg godt av. Dette liker jeg å gjøre.
Det skal ikke være noe en gjør for å vise seg frem for andre.

Vi på Personlig Trener Service har sett at igjennom kunnskap og lidenskap til trening har vi kunnet overføre nettopp treningsglede til våre kunder, vi har veldig få som skulker fordi de synes det er gøy.
De møter helst opp litt før for å gjøre seg klare og går blide fra åstedet etterpå.

Ting som er gøy er ting man forsetter med.
Ting som er godt for deg samtidig som endorfinene får jobbe litt i kroppen og gi deg en indre lykke i form av trygg og god fremgang.
Det forsetter man med.

En av våre kunder har skrevet;
Mitt mål når jeg begynte å trene med Coach fra Personlig trener service var å bygge muskler og bli sterk. Det har jeg blitt. Nå er treningen nesten blitt like mye en mentaltrening for min del, ettersom jeg er sterkere i kroppen enn i hode. De små periodene med vondter i ryggen som jeg hadde tidligere er borte… Og den derre sommerkroppen… Den har jeg året rundt uten å tenke så mye på det. – Solvor Bratland

Gi deg selv muligheten til å slutte å jage etter urealistiske mål og finn treningsglede som varer året rundt.

Ta kontakt med oss på post@ptservice.no og fortell litt om deg selv om hva du ønsket for denne sommeren, så skal vi se om vi kan gjøre det til helårsresultater for deg også.