Snart jul – Snart nyttår!

Redd for å begynne fordi du vet du faller av igjen?
Har du lyst til å komme i gang med trening og forsette med det denne gangen?
De aller aller fleste som engang begynte å trene har ramlet av igjen opp til flere ganger.
Spesielt i perioden januar har det vært mange som har prøvd seg for første gang.

Med godt giv og gode intensjoner melder folk seg inn på de forskjellige treningssentrene rundt i Stavanger og resten av landet. Men så faller de av sånn i mars/april.

Grunnen til dette er ofte enkel, en kommer inn i en ny verden uten bruksanvisning, de fleste treningssentrene nå til dags gir ikke noen form for startshjelp og en blir stående uten kunnskap med noe som kan føles veldig overveldende.

En har gjerne ikke en konkret plan selv heller, hva er det man vil? Hvor vil man?

Vi på PT service kan hjelpe, vi har erfaringen til å få folk som ikke har trent før opp og frem og vi har kunnskapen til å lære deg det du trenger å kunne for å få til det du ønsker.

Når du kommer til oss finner vi ut hvilket nivå du er på og hvordan du skal trene på ting du får til, slik at du opplever mestring og glede.
Det er nemlig mye lettere å komme seg til noe man liker å gjøre enn noe man gjør som en plikt.

Vil du lære deg å trene målbevist og ordentlig? Ta kontakt med oss da vel? Vi har forskjellige løsninger som passer deg. Sammen kan vi lage planen for å få deg mot dine mål!

Akkurat å har vi gavekort på 5 pt-halvtimer for 2500 kroner med tanke på deg som vil gi deg selv en god start å¨din treningskarriere, eller gi starthjelp til noen du føler trenger det!

For å komme i gang kontakt oss på post@ptservice.no

https://www.youtube.com/watch?v=NUXED_FTLeI&t=240s