Reborn to run

Reborn to run er ett nybegynner kurs i løping arrangert av PT-service. Dette kurset er ment for de som har lyst til å komme i gang (igjen) med løping og eller de som har lyst til å tilegne seg litt ekstra kunnskap rund aktiviteten som treningsform.
Vi vil holde dette i små grupper for kvalitetens skyld så det blir maks 10 personer.

Hvem
Løping er naturlig liten komplisert og lett å tilpasse ulike individer. Dette betyr at alle de som har lyst til å forbedre teknikk, fysisk form og eller generell kunnskap passer rett inn i kurset. Vi på Pt service er veldig opptatt av å skreddersy programmer til våre kunder, altså alle får individuell feedback og veiledning. Kurset er derfor for alle nybegynnere uavhengig nivå.
Kurset blir holdt av Patrick Korendijk som forutenom har en stor lidenskap for løping også har en Mastergrad i utholdenhet fra universitetet.

Hvorfor
Det er ganske så lett å finne gode argumenter hvorfor vi burde ha løping som aktivitet / treningsform. Vi er tross alt født til å løpe, og det er bare deilig å være ute! Løping medfører en positiv holistisk effekt på oss som mennesker. Her kan vi tenke på utvikling av hjerte lunge systemet (bedre kondisjon), muskler og bein, og ikke minst effekt på hjernen, med reduksjon av stress og utvikling av blant annet arbeidsminne, læring og problem løsning. Kjekt å vite!

Løping er også en arbeidsform som krever et høyere energi omsetning, altså vi styrker både kondisjon, og vi setter i gang en høyere forbrenning av kalorier. Når du etter kurset har lært deg å løpe effektivt og smart, kan løping blant annet bidra som verktøy for å holde kontroll på kroppsvekt.

Lær å like å løpe både inne og ute! 

Hvordan
Vi starter kurset med en introduksjonskveld fylt med teori og praktisk info. Her kan du tenke på alt som er relevant og nyttig i forbindelse med det å løpe. Tema som treningslære (intensitetsstyring og restitusjon), kosthold (hva og når) og bevegelseslære (løpeteknikk) blir også behandlet på denne kvelden.
Når vi setter i gang selve praktiske delen av kurset, så planlegger vi 5 treningsøkter fordelt over 3 uker. Du blir introdusert til ulike treningsformer som er effektive for formforbedring og teknikk. Etter gjennomført kurs for du tilsendt et skreddersydd program og tips / råd for å starte din løpekarriere.

Hvor
Alle treningsøktene blir gjennomført i Stavanger ved eiganes Stadion.

Når
Det er planlagt kurs i starten av Januar på lørdag 11 januar 14:00(introduksjon) mandag 13 januar 18:00(økt 1,3 og 4) og torsdag 16 januar 18:00 (økt 2).

Påmelding og kostnader
Men melder seg på direkte ved å henvende PT-service gjennom e-mail post@ptservice.no Kursavgift er 3000,-