Personlig trener service, hva er det?

Personlig trener service, eller PT service som det ofte blir referert til er ett konsept som har vært i Stavanger i ti år, først i Radisson Atlantic sine lokaler med Elias bak rattet og nå i flotte lyse lokaler oppe ved hovedpostkontoret midt i byen.

Mange har nok hørt om det, mange har kjørt forbi, men hva er det for noe?

Kort og godt er senteret for de som ønsker oppfølging ved treningen og kostholdet sitt, de som vil ha hjelp til å nå sine mål uansett hvor SMÅ eller hvor STORE de er.

Oversikt over litt av treningsareal
Oversikt over litt av treningsareal

Vi har store lokaler som er rikelig utstyrt og våre medlemmer skal ikke være for mange, dette for at vi kan fokusere på den som har time og ønsker å oppnå noe for seg selv.

Og vi, det er en ivrig gjeng med PT’er med forskjellige bakgrunner som brenner for sitt fag og har lang tids erfaring i yrket.

Lidenskapen for trening har du kanskje hørt for, hvordan får folk energien til å møte opp? Hvordan får de til å trene dag ut og dag inn og alikevel klare å se ut som de nyter det? Har du spurt deg selv dette?
Det er fordi de har funnet noe som de opplever mestring i, de får fremgang, de finner lykken i å gjøre noe som desverre for mange oppleves som stress.

Det er dette vi gjør, vi får deg til å like å trene og på den måten blir reisen ett eventyr istedenfor en irriterende affære du føler du må gjøre.

Ruben med kunde.

Det skal ikke være stress, det skal være noe du gleder deg til.
Tøffe dager ja, men fåtall av dem.

Vi har mye godt utstyr
Vi har mye godt utstyr

Det er blitt laget noe flott i lokalene og nå viderefører Loyd og Ruben dette konseptet som har fungert så lenge, med støttespillere som Guro, Jack og Silvia og Christel som holder oss alle i ørene.

Bethany Shaw har gitt oss muligheten til å føre videre fakkelen og det har vi tenkt å gjøre.

Forutenom PT-timer som er grunnstabelen i vår timeplan vil vi fortsette med Summerfit, selv om denne kanskje bør byttes navn til Christmas-fit i dette fine været.

Det blir innført nye spennende konsepter som vi er alene om i Stavanger,

Små grupper med full oppfølging både i trening flere ganger i uken og ernæring som vi garanterer vil gjøre deg i ditt livs form.

Mer om dette senere, følg oss på facebook for happenings!

Vi satser på alle sylindere og vil lage pakker designet på forskjellige nivåer.

Vi vil bruke vår sal i alt fra workshops, saltimer, kurs i dietter, kurs i mental trening, stressmestring, yoga og vi kommer også til å lage kurs for PT’er slik at de som ønsker dette kan videreutvikle seg i sitt fag.

Kort sagt skjer det mye fremover, det blir spennende tider og vi ønsker oss å fortsette med gamle og nye kunder.

Først ut er release party førtskommende lørdag 30 juli fra 13-1600 hvor vi også vil ha kampanjer på vårt medlemskap og kanskje en premie eller to.

Er du nysgjerrig? Ta kontakt med oss, så kan vi snakke sammen og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål.

Ingen mål er for store, ingen for små.