Ny runde med suksessen «Get fit» med oppstart i Oktober

«Get Fit», En gruppe på opp til 3 personer som trener sammen med personlig trener 3 dager i uken à 60 min med fokus på å komme i bedre form.

Faglig leder og trener for gruppen er Ruben Wallentinsen.

Mandag 8. Oktober setter vi i gang med «Get Fit» dette er ett spennende konsept som varer i 8 uker.
Gruppen blir holdt i PT service sentrum Stavanger. 

Hva er «Get fit»?

Get Fit er ett system som er konstruert av Ruben Wallentinsen, dette er laget for at deltageren får mest mulig fremgang og kvalitetsforståelse over sin egen trening.
I løpet av 8 uker skal Ruben følge opp maksimalt 4 personer i en gruppe tre ganger i uken , slik at de får korrekt veiledning under alle repitisjoner og sett og på den måten ikke bare lærer de vanskeligste øvelsene, men også blir trent på en sunn og effektiv måte.

Get fit er ett treningssystem som inneholder to baseøvelser pr økt samt sirkeltrening, med fokus på å gå ned i vekt, gå ned i fettprosent og forme kroppen via styrketrening.
Det bygger også utholdenhet.

Hvem er deltageren?

Du er en jente eller gutt med liten erfaring med trening, eller har trent i flere år uten å egentlig verken finne gleden eller fremgangen i dette og vil trene i ett system. Du kan også ha lang erfaring med trening og ønsker i sammen med en gruppe å pushe deg selv. Dette systemet er for alle.

Veiledning vil bli gitt kontinuerlig og på forskjellige nivåer alt etter hva som trengs å korrigeres, vi starter opp første dag med en teknikk-trening slik at alle blir trygge på øvelsene.

Vi lager også en skreddersydd kostplan til deg denne perioden som du kan følge om du ønsker. Kostplanen lager vi sammen mot dine mål, den skal være så lett som mulig å følge, slik at du vil få det beste resultatet mulig.
Den er også bygget på dine mat preferanser.

Dette vil være tredje gang vi kjører «Getfit» konseptet, og vi ser oss nødt til å kjøre det igjen pga stor suksess og pågang.

Erfaringer fra tidligere deltakere:

Brianna:
«I have enjoyed the Get Fit class SO much, it has been such a fun group and has really gotten me excited and interested in training again. Even when I’m tired and feeling lazy, I always feel better after Get Fit and the only regret I have is when I can’t go. I think we were really lucky with our group, we always have a lot of fun and lots of laughs – it’s such a mood booster and a great mental vacation after a long day at work.

My two biggest motivations for signing up for the Get Fit program were just that…motivation and getting fit! I struggled with a hip joint injury and pain for several years and I was tired of being in pain, out of shape, and having zero interest in training. Getting started on my own just felt like such a big mountain. I had been doing PT sessions for a couple of months before Get Fit, but as much as I was enjoying it, it was still feeling like a chore and I wanted to challenge myself and make it part of my routine. Committing to 3 times a week for 12 weeks was a challenge for me and a bit scary, but I am so so happy I did it. I still have a long way to go, but I feel so much stronger now and the mountain is just a mole hill! And the best part, my pain is gone!”

Mehryar 40 år.
Fra tidligere har jeg lite eller ingenting erfaring med styrketrening, men så på «getfit» som en mulighet til å komme i gang med trening en gang for alle. Så hvorfor ikke gjøre det skikkelig og melde meg på en slik treningsgruppe, som er like mye et kurs som det er treningsleir. På 12 uker har jeg blitt betydelig bedre trent, utviklet muskler jeg ikke trodde eksisterte, blitt kvitt mye småvondter her og der og ikke minst, nå har jeg motivasjon og trygghet til å fortsette å trene alene og få litt kontiutet.

Slike tilbakemeldinger er alltid kjekke å få, faktisk så trener Mehryar i dag baseløft 3 ganger i uken på egenhånd og følger tilsvarende treningsplan fra «getfit» treneren.

Tidene vil bli satt til mandag 1800, onsdag 1800 og fredag 16.00.

Tidpunkt på fredagen kan være flexibelt.
Pris 3400 i måneden, to måneder binding og kan bestilles ved å kontakte ruben@ptservice.no