Medlemskapet Golds

Vårt bestselgende medlemskap på «Personlig trener service» kan virke dyrt ved første øyenkast, men når en går litt nærmere i sømmene ser en at det er mye for pengene.

Det heter Golds og er ett medlemskap skreddersydd for de som ønsker å få rettleiing flere ganger i uken fast, for 4500 kroner i måneden får en tolv halvtimer med pt, vi lager dietplan og følger deg opp slik at du vet du er trygge hender og får den fremgangen du fortjener.

Er du ikke fornøyd med tre treninger i uken får du fri tilgang til vårt treningslokale slik at du kan jobbe litt med treningsprogrammet vi skreddersyr for deg på egenhånd utenom.

Du kan også ta med en venn på alle timene om det er ønskelig, uten ekstra kostnad, slik at du kan oppleve gleden av mestring og fremgang sammen med noen du er glad i.

Når en da regner over hva en får så blir ikke prisen så gal alikevel, og det er bedre å betale litt for å få det en ønsker en å betale lite for noe som bare kaster bort tiden.

Medlemskapet kan bestilles online på vår hjemmeside i dag, slik at du er klar for i morgen og er det noe du lurer på er vi alltid tilgjengelige på mail.

 

Med deg i fokus, alltid.