Mangler du fremgang på trening?

Våre coacher følger opp mennesker over hele landet, vi har kunder fra kristiansand til kristiansund for øyeblikket og målet vårt er å følge opp flere.
Vi har etterhvert utviklet en del systemer som er blitt prøvd ut over flere år på flere mennesker på elitenivå i sine idretter og folk som ønsker å få mer uttelling av tiden de setter igjen på trening.

En systematisk tilnæring til trening slik at delmål og hovedmål blir realisert istedenfor å trene kun for å trene gir de fleste økt motivasjon og økt lyst til å gå og gjøre «arbeidet».
Trening er sunt for de aller aller fleste, men å trene utelukkende for at det er bra når en blir eldre er ikke en indre motivasjon som holder over lengre tid på mange.

Å se at tiden en legger igjen på ymse treningssentre faktisk gir resultater i nåtid og at en får økt velvære og en kropp som er mer på lag slik at tiden utenfor nettopp trening blir mer verdt er en av de viktigste målene en bør ha.

Når en skal få resultater må en konkurrere mot den eneste og viktigste konkurrenten en har, nemlig seg selv. De aller fleste driver ikke med idrett på høyt nivå, så da trenger de ikke fokusere på hva alle andre gjør. Men å se at en selv får til det en ønsker kan være veldig tilfredstillende.

For dette trenger en systematikk i treningen sin, ett treningsopplegg som presser deg fremover slik at du blir bedre en du har vært.
Fordi det å slå segselv, det er ikke det letteste som finnes.
Du er nemlig veldig god allerede!

Ett profesjonelt treningsopplegg hos oss inneholder

  • To fulle timer med Coach for å lage ett treningsopplegg som bygger rundt dine mål og ønsker.
  • Treningsprogrammet blir laget rundt ditt treningssenter slik at du kan trene der det er mest beleilig for deg.
  • Etter endt opplæring får en 8 uker med treningsprogram som en skal følge med medfølgende test for å sjekke fremgang.
  • Etter dette blir det 500,- for oppfølging og treningsprogram hver åttende uke.

Prisen på dette er 2300,- for oppstart og etter endt opplegg blir det 500,- for oppfølging og treningsprogram hver åttende uke.

 

Å bli god tar lang tid, men reisen er langt viktigere en målet, spesielt om reisen er økt fremgang og treningsglede!

Ta kontakt med oss på post@ptservice.no og fortell om dine mål, så vil den som er mest egnet til at du oppfyller disse ta kontakt med deg!