Lei av nyttårsforsett som går i vasken?

Trender kommer og trender går,
de fleste har heldigvis begynt å innse at snarveier som kostholdsposer og korte dietter som er milevis fra ditt vanlige kosthold bare blir midlertidige løsninger.

Treningstrender basert på mote likedann.

Det finnes ikke en 28 dagers quickfiks for langsiktig sunnhet, i de fleste tilfeller faller en gjerne tilbake igjen til gamle uvaner med ett mageplask og føler seg verre en det en gjorde når en startet.

For å endre en uvane må en innse hvor en vil, er målet å gå ned i vekt må en se på innholdet av det en spiser.

Gang på gang ser vi folk som hiver seg innpå trender og betaler i dyre dommer for produkter som ikke gjør annet en å sulte kroppen og friste sinnet med snickers.
Men sannheten er jo at de fleste egentlig vet hva de gjør som er galt, de vet hva som er usunt og de vet de gjerne ikke er i nok aktivitet.
De kommer bare ikke i gang, gjerdet over til handling er så uendelig høyt!

En diett er en kortvarig reise og er ofte flott på bilder, men det er som oftest en skrekkelig pakketur til en destinasjon hvor alt tråkker deg på tærne og en gjerne kommer hjem derfra med mer stress en en hadde før en reiste.
En livsstilsendring derimot ligger i ordet, da endrer en på fundamentet i hvordan livet leves og plutselig så sitter man der med rutiner som ikke står i veien for å nå dit en vil.


Hvorfor velger folk alikevel disse «snarveiene»?
De fleste har det jo gjerne veldig godt? Det er ikke tilfeldig hvordan du lever livet, og det er du selv som må ville gjøre endringene som kreves for å nå resultatene du egentlig ønsker.
Når ting er utrygt og gjerne rokker med trygge omgivelser kan en gjerne godta ett par uker med selvpining som påstås  skal hjelpe ned noen kilo som dessverre kommer rett på igjen når vanlig kosthold kommer på banen igjen.

Om en ønsker livsendrende langvarige resultater må en riste litt i grunnmuren sin og gjøre ordentlige langvarige endringer.

Det trenger ikke være så vanskelig, det kan faktisk være både gøy og enkelt!

En kan gjerne spise det samme en elsker, en kan gjøre den aktiviteten en liker fordi det bunner til slutt ut i måtehold, forståelse og motivasjon.
Forståelse for hva en bør regulere opp og hva en bør regulere ned, hva en kan erstatte med og hva en ikke kan leve uten.
Forbedre kosthold og øke aktiviteten litt og litt, finne glede i det en gjør og se på det som en spennende reise.
Og plutselig blir det nye livet en vane.

En vane er noe man gjør uten å tenke over det, og plutselig så går månedene og du er har endelig oppnådd målet ditt og kommet videre.

Det er nok av folk som har kommet inn og begynt å trene hos oss på personlig trener service og trodde aldri de skulle bli «aktive». Seks måneder senere elsker de å trene, resultatene er kommet og vanen er satt, de har endret hva de ser på som stress og hva de ser på som gøy og snur seg ikke tilbake. 

Men så var det å starte da..
Det kreves at du investerer tid i deg selv, jobber med hva du vil og hvordan du skal komme dit.
Det kan høres skummelt ut.
Men det er ikke det; vi lover!

Kom igang og begynn med det dere ønsker å begynne med, det er aldri for seint!

Og om dere vil ha starthjelp av oss er det bare å ta kontakt på ptservice.no/kontakt , men dere trenger ikke det så lenge dere lover å ikke gi opp med motstand.
Det er nemlig de veggene en presser igjennom som gjør uvanen til en god vane. <3