kunnskap om trening under juletreet?

Det viktigste å spørre seg selv om når en trener er «hvorfor?» hvorfor trener du som du gjør? Har du ett spesielt ønske om å oppnå noe spesielt? Og trener du på en sånn måte at du jobber deg mot dette målet?

Vi ønsker ikke at ett nyttårsforsett skal slukkes allerede første månedene i nye året og har løsningen!

En av de meste solgte «pakkene» våre er teknikkpakke, det er 2 pt-timer og treningsprogram.

Vi lager treningsprogrammet på ønske fra deg og bruker de to pt-timene på å lære bort teknikk, slik at det blir trygt og mulig å oppnå en god og markant fremgang. Da kan du også trene rundt dine venner på ditt treningssenter.

Ved å trene spesifikk mot sine ønsker så er det lettere å motivere seg, en ser gjerne forandringen i både kropp og sinn mens en holder på og det er lettere å være målbevist.

Disse treningsprogrammene varer i tolv uker og er av en slik vansklighetsgrad at du opplever mestring på trening og bygget opp rundt din kropp.

Det er gjerne ubehagelig å gi trening i gave til noen, det kan føles som om en forteller at de ikke er gode nok, men å gi dem ett «kurs» er ofte enklere, alle har noe å lære uansett nivå. Og jo mer man kan jo mer søker man etter kunnskapen.

Hos oss koster denne pakken 2300 kroner og som julegave inneholder den også en diettplan slik at alle forutsetninger er riktige for å komme ett godt steg fremover mot sine mål. Den kan også bestilles direkte på vår online-innmelding.

Ta kontakt med oss på post@ptservice.no og fortell hvem det er til slik at vi kan sette rett personlig trener på saken. Vi er kvalitetsbeviste og ønsker ikke å gi ett halvferdig produkt, dermed er det viktig for oss at våre forskjellige medarbeidere brukes på det de er best på.