Kunnskap gjør det lettere å trene

Nå håper vi at sommeren endelig kommer til Stavanger neste uke og at gladmaten blir en flott opplevelse for oss som bor i regionen uten regn og slikt!

Det er herlig med sommer, mer trenger vi ikke å si om den saken. Vi på PT Service har hele høst og vår vært fullbooket og noen av oss med ventelister på opp til flere måneder. Nå nyter vi litt roligere dager, men gleder oss alikevel til at høsten skal bli travel og rutine blir etterhvert noe en ser frem til.

Vi er velsignet som får lov til å jobbe med det vi er mest glade i, nettopp å trene andre og få frem det som bor i folk. Det har vært masse flotte personlige rekorder i vår, folk har klart det de ikke trodde var mulig. Noen har begynt løpe frivillig! Og vi har også hatt ganske stor suksess med «varig vektnedgang» konseptet som gjorde at på snitt gikk hver deltager ned 12 kg!

Har du slitt med dårlige resultater og begynt og sluttet av flere ganger? Kanskje vi kan være ett alternativ i høst?

Det er lite som er mer irriterende en å kaste bort tiden din på ting som ikke fungerer og stjeler energien din. Både når det gjelder trening og når det gjelder vektnedgang.

Vi kan være ett fornuftig valg for deg som ønsker mer forståelse og er klar for å ta ett oppgjør med unnskyldninger!

Ta kontakt med oss nå, så setter vi opp ett møte slik at du kan begynne allerede i høst med å få ting på rett kjøl. Forhåpentligvis er det i år du får til det du ønsket om!

Send oss en mail på post@ptservice.no så kan du bruke resten av sommeren på å hente deg inn fra en travel vår du også.