Kundenes tilbakemeldinger er mest verdt

Norunn Holmvik er en fantastisk dame som har trent godt i mange år,
hun konkurrerer i idretten styrkeløft og har gjort det stort med medaljeplassering i åpent NM.

Vår Personlige trener Loyd Georg Færøvik har trent Norunn over flere år og følgt henne
på hennes reise.

På sine lette 57 kilo har hun blant annet løftet 165 kilo i Knebøy (med hjelpedrakt) og løftet 165 kilo i Markløft.

Forutenom idretten trener hun også for å få en kropp som holder i hverdagen og hun liker å gjøre triks som de fleste gjerne kan drømme om, eksempelvis «human flag» og kroppsvektsøvelser i alle retninger. Hun trener fordi det er hennes lidenskap. Sjekk ut hennes instagram på https://www.instagram.com/mylifeasneon/

Hun ville så gjerne hjelpe Loyd i å få flere kunder og skrev dermed dette;

«Foruten å være en trivelig type, er Loyd også en dyktig trener.
Ønsker du, og kanskje også trenger du en som ser deg og dine behov, er Loyd rett mann for deg.

Han tilpasser treningen til dine behov, og noen gang også behov du ikke visst var der.

Han er imøtekommende, tålmodig og god å snakke med.
Loyd er uten tvil en kunnskapsrik mann, og det gir han slik jeg opplever det en evne til å tenkte bredt og langsiktig.
Dette er ferdigheter som kan komme deg som kunde til nytte i det lange løp.
Loyd er motiverende og oppleves som en stødig støttespiller. Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Loyd over tid, og for meg har det gjort meg til en mer helhetlig utøver.

Jeg opplever at styrken min ikke bare er i de øvelsene jeg jobber mest med, men at jeg også blir sterkere jevnt over. For meg som til tider utfordres litt av en kropp som ikke alltid spiller helt på lag har det vært gull.
Jeg blir tøffere i idretten jeg driver, men det gir også ringvirkninger til det daglige liv og det anser jeg som svært nyttig, både for meg og de rundt meg.

Jeg er utrolig glad for å ha en trener som Loyd!»

For oss som driver med dette er det å se at folk lykkes med det de driver med som får oss videre, er det å komme seg opp fra sofaen, rehabilitere fra en skade eller få personlige rekorder i idretten sin så gjør vi vårt beste med å få dette til. Vi legger mye av sjelen vår i det å løfte andre opp og det er deilig følelse å se hva folk kan få til.

Ønsker du også på hvordan det fungerer med personlig trener eller personlig oppfølging? Ta kontakt med Loyd Georg Færøvik på loyd@ptservice.no.