Klar for å ta tak nå til høsten?

Nå begynner det som ligner på hverdag for folk flest og med hverdag begynner rutiner. Denne «sommeren» har væt ekstra lang for de fleste.

Føler du at du har falt ut av dine gode vaner og ønsker å komme inn igjen med nye impulser og ny giv? Eller kjenner du at det er på tide å ta tak og komme seg dit du ønsker du skulle være? Lei av å falle av når du først er kommet i gang med gode treningsrutiner? Kunne du tenke deg å få hjelp til å vite hvordan du best skal gjøre dette?

Vi på PT Service er etter hvert blitt ett samfunn med mennesker som har med variende fartstid funnet lidenskapen for trening og kosthold. Og hva dette kan gjøre med velvære og trivsel i egen kropp.

Det er igjennom kunnskap og mestring en finner langvarig fremgang og vi har blitt ett team av mennesker som kan bidra til å løfte de fleste ut fra det utrygge og skape grobunn for at du finner din vei til mål. Enten den går via vektreduksjon, fokus på helse, opptrening eller allmenn fysisk fostring.

Vi har erfaringen og kompetansen slik at du kan få lov å være nybegynner. Og trygg på at vi hjelper deg til å finne smarteste veien mot mål.

På PT Service er vi helst voksne mennesker som jobber med vårt interessefelt, trening og kosthold. Derfor er de fleste av oss fulltidsansatte. Og vi har bygget lokalene slik at de skal være en plass for deg som er ny og utrygg, slik at du kan føle deg hjemme. Vi har fokus på å se deg.

Hos oss er du ikke en av mange, vi har nemlig kun kunder som trener fast med PT slik at det blir personlig og at det blir lettere å sørge for direkte oppfølging. Det er sånn vi lærer hverandre å kjenne og det er sånn vi kan gjøre det som er best for hverandre. Derfor koster det ikke noe å trene hos oss, det er inkludert i alle medlemskap.

Vi satser på kvalitet istedenfor kvantitet. Det finnes ingen snarveier, men det finnes smartere veier.

Ta kontakt med oss på post@ptservice.no og fortell hva du har lyst å gjøre noe med, så skal vi sørge for at rett person hjelper deg på reisen.