Klar for å komme videre?

2021 skulle bli ett annerledes år. 

Selv om håpet er der fremme og ting går mot lysere tider, både bokstavelig og billedlig så merker man reservasjon i folk. 

Det er forståelig. Tiden for fornyelse ble jo startet med lockdown. Vi blitt vant med å leve med forbehold om smitte nå. Men det betyr også at det sitter lengre inne å prøve noe nytt. 

Vi på PT Service har en fin medlemsmasse som har holdt godt sammen gjennom sosiale medier når Januar var stengt, og det har vært kjærkomment å treffe hverandre igjen. 

Men det merkes at folk ikke tør prøve på noe nytt fordi de nok er redde for å finne gleden i noe og så miste det om ting blir stengt ned på ny. 

En blir sittende hjemme og vente, vente på gamle tider når en egentlig burde prøve å finne ut beste løsning for de nye. Klarer man en ny vane nå så er det desto lettere å holde den om ting blir tilbake til normalt senere. 

Vi har iallefall en garanti her hos oss, vi følger opp uansett. Vi lager opplegg og er tilstede. Våre coacher har laget hjemmetrening til de i Bergen nå i helgen, vi har holdt stemningen oppe sammen. Det er så mye lettere å få til noe når man er del av et “lag”. Noen å sparre med. Vi har tilpasset oss situasjonen. Kan vi ikke være inne, så går vi ut. Kan vi ikke være ute så er vi på kamera. 

Det er nok viktig å være trygg når man satser på egen helse. Derfor vil vi at du skal vite at vi blir med uansett. 

Vi skal hjelpe deg å komme igjennom om du har lyst å begynne. Det er derfor vi er her. Vi er de som hjelper deg å nå dine trening og vektmål. Det er derfor vi er her. 

Så, hva venter du på egentlig? Vi heier med deg.