Jack Snell kan løping!

Vi på Personlig Trener Service er veldig stolte av Jack Snell.  Han har lenge vært en eminent løper og personlig trener, og prøver å spre løpegleden sin så mye han kan. Han løper gjerne mellom kunder og vi er ganske sikre på at han løper når han handler også.

En som har latt seg påvirke av engasjementet er hans PT kunde Touraj, som for bare noen måneder siden klarte ett par kilometer, og på lørdag fullførte han 3-sjøersløpet som er 21 kilometer på sterke 2.01. Jack løp i forveien og fullførte på 1.23.

Etter flere års erfaring med løping, valgte Jack og spesialisere seg på ultra maraton, han har utallige maraton under beltet, og noen 80km og 160km løp, men mest stolt er han nok av seieren i «survival challange» hvor han holdt ut over ufattelige 30 timer.

Jack er «vår go too guy» i Personlig Trener Service når det kommer til løping og kondisjonstrening og i sin jobb som personlig trener får Jack mulighet til å hjelpe folk til å nå sine mål, som kan være alt ifra opptrening til konkurranseløp, styrketrening eller vektnedgang, han får ofte lurt inn kondisjonstrening i styrkeøktene også, ja takk begge deler som det heter.

Han er en oppfinnsom fyr som lager oppsett som gjør selv den tyngste kondisjonsøkt gøy for folk flest og har ett øye for å se hvor langt du klarer å komme uten at ting blir ubehagelig.

styrke og kondis, eller «ØL og Kondis»  er klubben Jack løper for.