Interessert i Yoga?

Personlig Trener Service er stolte av å introdusere «Spirit Hot Yoga & Fitness».

Anna Svala Árnadóttir var en dame med en drøm, hennes drøm var å drive med det hun liker best. Nemlig Yoga.

Etter å ha vært i kontakt med oss på PT service for å låne vårt studiorom ble drømmen ganske fort til virkelighet.

Det startet i det små med en «en time her og en time der kanskje?» til fire ganger i uken med dobbeltime ved behov.

Hun satset stort og på mandag hadde hun sin første time.

Vi som holder til i Pt service så at en etter en kom til timen hennes, og så ble døren stengt. Litt over en time gikk det og så kom folk ut igjen. Alle litt rødere i ansiktet en når de gikk inn og alle med en felles faktor i ansiktet, ett stort smil. Anna kom ut til slutt og fikk lykkeønskninger om lovnader om å komme tilbake igjen, hun hadde klart det utrolige. På sin første dag hadde hun full sal!

Vi på Pt Service er så stolte av Anna og hennes lidenskap!

For oss som ikke er så kunnskapsrike er Yoga en treningsform som baserer seg på enkle kroppsøvelser, behagelige strekk og bøy posisjoner, disse skal utføres rolig uten anstrengelse i samklang med pust.

Hot Yoga gjøres i ett rom med en temperatur som ligger rundt 35-40 grader, dette for å mykne opp og gjøre det lettere å havne i posisjon, tempoet senkes litt for å kompansere mot varmen.

Hvem kan drive med Yoga?

Vi skal gå så langt å si at alle burde prøve Yoga, som styrke coach og PT hvor fokuset er på styrketrening med belastning ser vi at det er store fordeler med tøylighet, muligheten til at kroppen jobber ergonomisk og kan komme i posisjoner som er bedre for deg under øvelser som f.eks knebøy og markløft.

For de som har lidenskapen styrketrening er Yoga ett nydelig tillegg som bør prøves, dette gjelder også for mannen i hjørnet som tar over 200 kg i knebøy, da core-muskelatur er ett viktig fokus i Yoga og gjør at du kan løfte ennå mer med lavere skaderisiko.

Økt tøylighet gjør at du også får en bedre evne til å bruke riktig muskelatur til dine tyngre løft.

Å ha Yoga som eneste treningsform vil gjøre at en får en kropp som fungerer, kort muskelatur blir lettere skadet og nyere forskning støtter også fordelen med denne treningsformen mot hverdagsplager og god helse.

Treningstypen Yoga gjør at du unngår eller eliminerer korsryggplager, sterk buk-muskelatur er en fordel i alle aspekter.

Vil du vite mer?

Spirit Hot Yoga & Fitness finnes på facebook og hennes timer kan du se på kalenderen som ligger på vår hjemmeside.

 

Møt opp, kanskje du finner en ny lidenskap?