Golds medlemskapet – For deg som ønsker det beste

Vårt mestselgende medlemskap er også det våre personlige trenere ville anbefalt.

Medlemskapet Golds er tolv pt-halvtimer i måneden med medfølgende diett og fri tilgang til vårt flotte senter utenom.

Det betyr at tre ganger i uken får du oppfølging direkte av en fagkyndig som forteller deg hva du skal gjøre og hvordan du skal gjøre det. På den måten er du alltid trygg og kan gjerne bevege deg litt utenfor komfortsonen din uten at det blir ubehagelig for deg.

Da kan du plutselig gjøre øvelser du ikke trodde du ville våge, nettopp fordi den som er med deg vet hvordan du skal gjøre det riktig. Full utfoldelse, mestring og treningsglede.

Ved å få deg til å innse hvor mye som bor i deg og hvor mye du kan flytte av mentale sperrer mens treningen forsatt er lysbetont og hyggelig gir resultater.

Flere av våre kunder har kommet til oss nesten overrasket og fortalt hvordan klær de ikke har brukt på lenge nå sitter, de blir også såpass trygge på øvelser at de kan gjøre dette på egenhånd etterpå og har det verktøyet de trenger for å kunne fortsette å få fremgangen lenge etter at de har sluppet seg fri og kommet seg inn i en god treningsrutine på egenhånd.

Det gir oss som jobber med dette en god følelse, det å kunne gi gleden vi opplever selv til andre som kanskje har vært for usikre til å finne den.

En av våre kunder har sagt dette; «Mitt mål når jeg begynte å trene med Loyd sine programmer var bygge muskler og bli sterk. Det har jeg blitt. Nå er treningen nesten blitt like mye en mentaltrening for min del, ettersom jeg er sterkere i kroppen enn i hode. De små periodene med vondter i ryggen som jeg hadde tidligere er borte… Og den derre sommerkroppen… Den har jeg året rundt uten å tenke så mye på det 🙂 – Solvor»

Det finnes ikke noe erfaringsnivå på dette medlemskapet, om du aldri har trent før og trenger å komme i gang eller har trent lengre og trenger å utvikle dine ferdigheter og satt de i ett bedre system, dette medlemskapet passer for deg. For systemet du trener blir satt opp rundt dine ønsker og dine mål med deg som fokus.

Ta kontakt på Post@ptservice.no så kan vi sette opp ett uforpliktende møte og sammen finne ut hvordan du når dine mål.