Gjør ett grep for vektnedgang

Trening er ikke den optimale veien for vektnedgang, kosthold er den optimale måten for vektnedgang.
I alle år har alle fått det for seg at en må trene for å gå ned i vekt, dette stemmer ikke.

Å være i aktivitet er veldig viktig for veldig veldig mye, men forutenom økt forbrenning gjør ikke trening stort for vektnedgang.
Det er det kostholdet ditt som gjør.

Det høres kanskje ut som kontroversielle uttalelser, men sannheten er at en fint kan gå ned i vekt uten å melde seg inn i ett treningssenter.
Det en trenger for å gå ned i vekt er kontroll på inntaket av næring.
Vi på PT Service har i høst jobbet ganske aktivt med å hjelpe folk ned i vekt og har med det funnet ut at den mest effektive måten for våre kunder er at vi følger dem opp ukentlig som mentorer mens kostholdet justeres og endres slik at vektnedgang begynner å skje.

En ferdig diettplan er sjeldent ideelt for å lykkes og de aller aller fleste som kommer til oss har ikke motivasjon til å gjøre dette på egenhånd, derfor trenger de hjelp.
En person som står der når ting blir vanskelig og svarer på spørsmål i forhold til ditt hektiske liv istedenfor en ferdig pakke som skal passe alle.

Spesielt om denne personen har personlig erfaring med diett.

Vi følger dermed opp den enkelte ukentlig med spørsmål og hjelp og gir direkte endringer uke for uke på rapporter.
Og bygger kostplanen rundt dine spisevaner.

Dette har vist seg å være en god måte å bygge relasjoner som hjelper på og samtlige av de som har startet denne veien har gått ned i vekt.
Om en ønsker varig vektnedgang er en nødt til å ta tak i kostholdet sitt, dette kan være en vanskelig oppgave når en ikke vet hvor en skal begynne. Vi vet råd!

Vi har valgt å kalle dette «Varig livsendring» og håper å kunne gi komponenenter som gir deg evnen til å lykkes med din vektnedgang og nok verktøy til å gjøre nettopp en varig livsendring.

Pris for dette er 1800 kroner pr måned (uten binding) og vi kommer til å sette ett tak på antall deltagere da det er viktig å kunne yte mest mulig for hver enkelt.

Ta kontakt med oss på post@ptservice.no for å vite mer!