Gavekort fra PT Service

Hva skal man gi til den som har alt? 

Nå i disse tider har de fleste det de trenger og det er vanskelig å kjøpe ting til den man er glad i. De fleste kjøper det de ønsker seg selv. Men noe kan man aldri få nok av. Bedre helse. 

Morten fikk gavekort av sin kone for noen år tilbake, han takket litt motvillig for gaven. Det var gjerne ikke det han ønsket seg. Men nå nettopp løftet han 140 kilo i knebøy på trening og smilte fra øre til øre. Han har fått bedre treningsvaner, mer system og mer kunnskap til det han liker på med. Han har også fått noen medaljer i sin idrett. En idrett han har begynt med etter han begynte på PT Service. 

Gavekortet satt ham igang, men arbeidet har han gjort selv. Spør du ham nå så er han ikke misfornøyd med gaven. Det har gitt ham masse nye opplevelser. 

Alle har forskjellige historier, alle har forskjellige mål. Men vår jobb er å prøve å gjøre din gave verdt mer enn pengene som er investert i det. Det er vårt mål for hvert år. 

Ta kontakt med oss på  post@ptservice.no med hva du har lyst å gi bort og hvor mye du ser for deg å bruke så lager vi gavekort som passer for anledningen.

Slik at ting blir spesifisert til deg. Det er nemlig det det handler om. Individuell oppfølging. Personlig. 

Det er også lov å kjøpe gavekort til seg selv med oppstart i Januar. Så har du et ekstra redskap til å komme i gang. Vi har nemlig mange kunder som begynte en gang ett januar, og fortsetter til neste år også.