Fokus på styrke i ny styrkegruppe med Loyd Georg Færøvik

Loyd Georg har i løpet av de siste titalls årene vært trener og utøver i idretten styrkeløft og i løpet av den tiden har han trent opp mennesker i alle aldre til å bli sterkere.

Ved hjelp av kunnskap bygget på lang erfaring har han hjulpet flere titalls mennesker stå på pallen i nasjonale mesterskap i styrkeløft.

Han har allerede en full gruppe med «get strong» (fire deltagere) som er veldig positiv og stemningen er veldig god og utvider nå til en ekstra gruppe.

Treningen består av mye basetrening og fokus på prehabilitering (skadeprevantiv trening), men mest av alt skal det være en sosial og støttende setting som gjør deg trygg på å løfte deg opp og komme videre.

Mye fokus på løfteteknikk og mental opptrening for å løfte vekter en aldri trodde en skulle klare!

Det blir dermed to timer fellestrening en gang i uken, med treningsopplegg som bygges rundt deg.

Treningsprogram blir laget slik at de tyngste øktene blir gjort i felleskap, men dagene utenom kan trenes på personlig trenerservice eller andre arenaer en også ferdes. (medlemskap til styrkesal er inkludert).

Da treningen er veldig spesifikk kan det være lurt å ha erfaring med å trene Loyd sine programmer fra før eller ha erfaring med styrketrening fra tidligere. Noen av de som deltar er allerede i norgestoppen i Styrkeløft.

Det blir også laget en gruppe på facebook hvor øvelser og erfaringer deles, en blir sjeldent sterkest alene og det er viktig å ha en god støttegruppe rundt seg når de mentalt tøffeste løftene skal tas.

Da det tar lang tid å bygge opp styrke blir dette ett kontinuerlig opplegg som går over lengre tid.

  • 2 timer i uken oppfølging i gruppe på Personlig trenerservice lagårdsveien
  • Spesiallaget treningsprogram som følges utenom
  • Felles facebook gruppe for spørsmål
  • Medlemskap til Personlig trenerservice lagårdsveiens styrkesal
  • Pris blir 1500,- måneden med rullende virkning
  • Torsdager klokken 18-20, med mulighet for endring om gruppen ønsker det

Prisen for dette er satt til rimelige 1500 kroner da det blir ca 10 timer i måneden med oppfølging av Coach og ukentlig oppfølging via program samt medlemskap. (Treningsprogram alene koster gjerne 1200 kroner i måneden hos andre aktører)

Dette er ett lidenskapsprosjekt.

Ta kontakt om du er interessert på loyd@ptservice.no eller direkte med Loyd på facebook messenger 🙂