February is the new January

Treningsåret startet litt vel trått i Stavangerregionen.
4 Januar ble det meste stengt ned og det var fornuftig med tanke på å få kontroll på smitte av covid.

Men for veldig mange betyr Januar endring, fornyelse. En hvit måned. Det er den tiden da en prøver å komme seg ut fra dvale og fornye seg, eller forlenge en god vane.
Det ble vanskelig, treningssentrene ble stengt sammen med idrettsaktiviteter og mye av det fysiske grunnlaget mange har, ble satt på hold.

Det er vanskelig å være “flink” når aktivitetene en elsker blir satt på pause og man må gjøre alternativer som en gjerne ikke trives like godt med. Man gjør det fordi det er viktig å forholde seg til retningslinjer. Men det var jo ikke sånn det skulle bli.
Mange sliter med motivasjonen, de har ikke kommet i gang etter jul og føler at det er vanskelig å starte opp igjen de vanene de har jobbet så hardt for å få.

Derfor tenkte vi, Februar er den nye Januar. Nå starter vi opp, litt sent ute. Men hva gjør vel det. Det viktigste er å finne gleden, finne iver etter noe å gjøre på.
Vi på PT Service hjelper selvfølgelig med det. Vår visjon er å være med de som vil på en fantastisk reise. Fra Dvask til smask. Våkne opp og finne aktiviteten, for helsa og det fornuftige. Enten det gjelder kosthold eller treningsmål.

Våre PTer er utsultet på utfordringer. Og vi har masse forskjellige egenskaper slik at du kan få best mulig oppfølging i forhold til dine mål.

Er du klar? Det er vi!

Ta kontakt med oss – Så skisser vi veien sammen.