Er en personlig trener noe for deg?

Etter en samtale med flere så er det gjerne mange som hadde behøvd en personlig trener, men de vet ikke helt hvordan de skal gå frem.

Tiden en har er verdifull og ingenting er verre en å føle en kaster den bort på for eksempel trening. Alle har hørt at dette skal være sunt, men det er jo ikke gøy og det er ikke noe en føler en får noe igjen for.
Resultatene utblir selv om man innbitt går på den ene timen etter den andre og apparatene er gjerne noen rare skapninger som en ikke vet hva som er frem og tilbake på.

Er dette deg, er det kanskje en ide å kontakte en PT, noen som kan vise deg hvordan du utfører øvelsene riktig og hvorfor du skal gjøre disse øvelsene slik at du får resultater. Resultater i form av en sunnere kropp med mindre vondter eller bare bedre allmennhelse. Det er tross alt ikke forventet av deg at du skal kunne dette etter en beskjeden veiledningstime du fikk når du meldte deg inn på treningssenteret du går på.

For andre folk er kanskje trening noe du liker godt å gjøre, du har kommet godt i gang og har fått smaken på det «sunne» liv og veien til treningssenteret er kanskje ikke så lang lengre, men alikevel føler du ikke at du stanger litt mot døren og vil komme til det neste nivået, grunnforståelsen er der men du vil gjøre mer!

Da er det også lurt å kontakte en fagperson i form av en personlig trener som passer for deg, en trener som har erfaring med å trene opp folk som har samme målet som deg. Er eksempelvis det å løfte mer noe du ønsker? Ta kontakt med en som spesialiserer seg på styrke. Er målet å bli i bedre form og klare å løpe etter bussen, være med på kule arrangementer og generelt være i stand til det meste livet har å by på, ta kontakt med en som har spesialisert seg i funksjonell trening.

Når en skal velge den riktige treneren så husk på dette, det er ikke den som skriker høyest eller den som ser sprekest ut som nødvendigvis er best for deg. Det du skal se etter er evnen personen har til å kommunisere med deg og referansene han eller hun har fra andre som har hatt samme målet som deg, du er ute etter den som gir deg best resultater, ikke ser best ut selv. Vær nøye i valget, det kan gi deg verdifull kunnskap og evnen til å gå forbi dine villeste drømmer om hva du trodde var mulig, for det bor mer i deg en du tror. Det vet en god trener.

Ta kontakt for ett uforpliktende møte hos oss på Personlig trener service, så snakker vi sammen om dine mål og hvordan du kan nå dem, hva det måtte bety for deg og hva det eventuelt ville koste. Vi skreddersyr treningsprogrammer til bruk på andre treningssentre og vi følger opp mennesker flere ganger i uken, hva du vil gjøre er det du som bestemmer.

Ta kontakt om du vil vite mer på post@ptservice.no eller bare skriv oss en melding på vår facebook side så blir veien plutselig veldig kort.