En feelgood prestasjon fra flotte Catarina.

Flotte bilder både på før og etter synes vi! Helt rått!! «Kjære Loyd,
Vil bare få takke deg så mye for den vanvittige motivatoren du har vært for meg, takk for alle de gode samtalene.

Jeg husker spesielt godt den gangen jeg hadde nådd – 20kg og fortalte deg at jeg gikk helgetur med familien og at jeg tok min eldste datter på ryggen og bærte henne opp hele bakken, (hun veier 20kg),det husker jeg som et vendepunkt hvor jeg innså hva jeg hadde klart og fått til, kun ved kostholds endring!

Jeg har tatt av 25kg nå med din støtte og skal nå fortsette veien videre, ta riktige og gode valg, leve et sunnere liv som jeg ser gir meg myyyye mere energi og glede!

Jeg blir ikke lenger andpusten av å gå opp trappene eller vondt i knærne av å gå turer.. Jeg føler meg mye bedre og mere som meg selv slik jeg var en gang for ca. 10år siden ?» Vi vet at alle kan om de får hjelp til å ta riktige valg og lære forståelsen for kosthold. Vi har konseptet «varig livsendring» som har vært veldig effektivt for dette. Loyd har ikke kapasitet til å ta inn før tidligst august, men det finnes flotte folk som er lært opp i konseptet som kan nå om du ønsker forandring og forståelse for hvordan du kan begynne din endring. Husk, vi er flotte uansett. Av og til vil vi bare ha mer kontroll.