Din personlige trener: Tettere bånd, bedre trening

En grunntanke bak arbeidet vi gjør ved Personlig Trener Service er å støtte opp om den gjensidig forsterkende effekten av et sterkt og positivt bånd mellom personlig trener og klient. Du blir bedre kjent med treneren din, føler deg mer tilpass og komfortabel – både på trening og med din egen kropp – samtidig som din PT blir bedre kjent med deg som person og utøver.

Og hva ligger egentlig i båndet mellom en personlig trener og hans eller hennes klienter? Er de bare tjommiser som har det moro og snakker sammen på trening? Er det et slags læremester- og lærlingforhold? Vel, realiteten er nok litt mer sammensatt enn som så.

Den rette veiledningen basert på solid kompetanse kan utgjøre en enorm forskjell på treningen. Det er lett å føle seg rådvill og desorientert uten kunnskap, nok motivasjon eller det rette programmet. Heldigvis finnes det lidenskapelige og høyst kompetente mennesker hos Personlig Trener Service som brenner for å gi deg mest mulig utbytte fra tiden du bruker på treningsstudioet, på løpetur i frisk luft eller på kjøkkenet. Samtidig sørger vi for at fremgangen på disse områdene smitter over på resten av livet ditt.

Med den rette oppfølgingen kan den regelmessige treningsøkten bli noe du virkelig ser frem til, i stedet for noe du først og fremst gjør for samvittighetens og pliktens skyld. Med en av våre personlige trenere med deg på reisen kan et nyttårsforsett føre til et helt nytt liv med bedre kondisjon, et sunnere kosthold, en sterkere kropp og et gladere sinn.

En flink personlig trener blir tilnærmer seg hver klient annerledes, og skreddersyr program, intensitet og tyngde så godt som mulig slik at han eller hun får mest mulig ut av tiden på trening. Noe av det kjekkeste man kan oppleve er når en treningsøkt er over før du vet ordet av det, og etter hvert erindringen om at du plutselig er godt på vei mot et langsiktig mål med langvarige, positive konsekvenser for helse og sjel.

Ved Personlig Trener Service har vi alt fra styrkeløftere som har trent NM-deltakere og maratonatleter som kan trene deg opp til å bli en evighetsmaskin, til muskelterapeuter som kan kna ut såre ledd og muskler når du har tatt litt for hardt i, eller hvis du sliter med noe fra før av. Teamet vårt av personlige trenere gleder oss til å bli kjent med deg og målene dine, og sammen nå dem med røde kinn og et smil om munnen.

Ta en prat med oss på Personlig Trener Service; vi gleder oss til å veilede deg på reisen din mot det bedre!

Forfattet av Stian Danielsen.