Dawid Bredow – Klar for nye kunder

Ønsker du en personlig trener som ser deg, som har kunnskap og erfaring og i tillegg glimt i øyet?

Vi på PT Service er så heldige å ha Dawid Bredow hos oss. Han begynte i desember 2019 og har allerede begynt å jobbe seg opp til å ha en større posisjon hos oss.

er ikke så rart, en voksen og etablert mann som i tillegg til å jobbe som personlig trener også har utdannelse innen fysioterapi og har jobbet med behandling og massasje i over ti år!
Han kjenner til kropp. Han har vært høyt oppe nasjonalt i idretten roing og har også bokse og kampsport bakgrunn i tillegg til det vi ser på som viktigst av alt. Lidenskap til å praktisere og trene andre innen fysisk fostring.

Dawid følger godt med mens Petter trener

Han trener de fleste typer mennesker i forskjellige aldere, men han trekker frem livstilssendring med kosthold for vektnedgang og vektoppgang, generell fitness trening (og bodybuilding) samt selvfølgelig rehabilitering for folk som er skadet som ting han setter veldig pris på å få jobbe med.
Alle nivåer.

Vi på PT Service er spesielt imponert over tiden han legger ned til hver kunde, ting er planlagt på forhånd og den viktigste personen i rommet er alltid den som trenes.

Han gjør trening gøy og det kommer ofte latter fra rommet han har kunden i, selv om treningen selvfølgelig er individuelt tilpasset.

Tilbakemeldinger fra kunder har vi også fått, og det fikk vi mange av!
«Han er helt rå og får meg virkelig til å forstå hvordan jeg skal gjøre øvelsene riktig, han følger med på alle repitisjoner og kommer med feedback direkte.» Beathe

Dawid snakker selvfølgelig de fleste språk som Norsk, Engelsk, Polsk og flere til.

«Jeg trodde trening skulle være kjedelig jeg, men neida, ikke med Dawid, da føles det som om jeg blir fulgt av en ulv og om jeg ikke blir støl i morgen vet ikke jeg!» Roald

Du kan ta kontakt med Dawid for en uforpliktende samtale på dawid@ptservice.no , det er viktig å ha ett møte hvor en ser om dynamikken fungerer og å finne ut hvordan du kan trenes best mulig og hva som passer deg best i forhold til PT Service sine tilbud.

Dawid liker å trene selv også

Dawid jobber alle ukedager. Men husk at han bare kan trene en person av gangen, så de mest populære tidene forsvinner fort!