Champion medlemskapet, med fokus på trening

Hvorfor velge Champion medlemskapet vårt.

Vi har forskjellige medlemskap til forskjellige formål her på Personlig trener service, champion medlemskapet er ett eksempel på dette.

Medlemskapet baserer seg veldig enkelt på at du får en time med PT i måneden samtidig som du får lov til å trene på vårt senter utenom så mye du vil!

Vi ønsker ikke at folk trener med feil teknikk og er usikre på om de gjør øvelsene riktig, dermed sørger vi for å følge dem opp og lage eller endre treningsprogram underveis. En skal alltid føle seg trygg med det en holder på med, meningen er vel tross alt at en skal få en bedre helse og ikke ødelegge seg.

En time er kanskje ikke nok, da er det mulig å «pay as you go» hvor du blir fakturert for hver enkeltime du føler en behøver utenom, slik at du selv bestemmer hvor mye du skal veiledes.

Vi har lyse flotte lokaler og håndplukket utstyr slik at treningsopplevelsen skal være komplett, vi har også en policy om at vi har ett tak på antall medlemmer slik at det aldri skal bli trangt hos oss. Dermed er hver kunde mer viktig for oss og du slipper å stå i kø.

Håndkle følger selvsagt med i prisen og det er mulighet for frys om du skal reise bort.

Prisen på dette er 1000 kroner i måneden og kan bestilles på vår online booking side, med en time med PT og fri tilgang til vårt treningsstudio blir det en god deal for deg!

Vi har lidenskapen til trening og vi vil gjerne dele den.