Billig trening uten mening?

I samtiden er det treningssenter på hvert hjørne og mange har priser som er lavere en ett kneipbrød på tilbud.

Utstyrsparken deres kan svinge fra helt ok til ubehagelig. Men for det meste har de fleste fasiliteter nå utstyr nok til å trene de fleste.

Problemet er bare at en plass må prisene reduseres og det går direkte på de ansatte,

de fleste av disse har dermed ingen som jobber direkte med kundene.
Det er heller gjerne ikke verdens beste miljø for personlige trenere som gjerne jobber på egenhånd og må sloss om plassene med de som allerede benytter seg av apparatene når de skal ha kunder.

Ingen veiledning og ingen bruksanvisning.

Det blir litt som å starte opp en frisørsalong hvor folk må klippe seg selv, saksene ligger klare og det er bare å forsyne seg.
Det går fint så lenge en vet hva en gjør, men det kan fort bli problematisk om en aldri har gjort det før.

Trening kan være en eliksir for god helse, sunn kropp, sunt hode og sterk holdning.

Men det spiller ingen rolle hvor billig det er når det eneste en gjør er å kaste bort det mest dyrbare en har, nemlig fritiden sin.

Hos oss på Personlig trenerservice har vi alle startet en plass og pga flaks med vennskap eller ressurspersoner har vi blitt værende istedenfor å være en av de mange januar-februar aktive med dårlig samvittighet resten av året og ett medlemskap som ikke blir brukt men stadig minner deg en hver gang i måneden på at du skal føle deg dårlig fordi du ikke har gått denne uken heller.

Vi står klare til å hjelpe deg inn i treningsverdenen, hos oss vil vi ikke bare trene deg, men også gi deg kunnskapen du trenger slik at du senere kan trene hvor du vil og til hvilken pris du måtte finne.

Det er ingenting galt med utstyret, så lenge du vet hvordan det brukes.
Da kan en nå så langt en vil med ett gulv og en stang.

Ta kontakt med oss på post@ptservice.no, så kan vi lage en oppstartspakke til deg eller som gave du kan gi til noen under juletreet. Vi skreddersyr våre medlemskap rundt det du trenger og dit du vil, slik at du kan få til det du ønsker å få til.