Anes opplevelse med PT Service

Ane Kleppe, 27 år og jobber som miljøterapeut i skolen.

Tidligere drevet med mye timebasert-trening (spinning, styrke, tabata osv) på treningssenter.
Lite bakgrunn med kosthold, men har en liten forståelse av +/- i kaloritelling.

Hadde Loyd Georg Færøvik som Coach.

 

Hva var ønsket ditt når du snakket med Loyd første gangen? Vektnedgang? Trening?

Fått hjelp til Vektnedgang, hvor han viste meg en systematisk måte å tenke makro ila en dag. Han viste meg hva som gir energi og hvilke betydning mat har for kroppen.
I tillegg at vi alle har forskjellige forhold til mat og derfor er det viktig å gå vår egen sti, hvor man kan oppleve både opp og ned, og likevel være fornøyd.

Hvordan var det å bruke Loyd sine systemer?

Trening har vært en utrolig reise med Loyd! Jeg begynte på pts som en liten kylling med vondt i hofta.
Loyd kom med klare og gode svar på hva som var årsak, og gode øvelser som kunne hjelpe.
Gjennom god oppfølging står jeg nå på egne ben med et godt program! I tillegg er han en heiagjeng som gir deg motivasjon og glede.
Introduksjonen hans til styrketrening gir meg mål og mening, og jeg ser nå på meg selv om en sterk dame som jobber for pr’sa sine!
«Systemer er bra, og jeg trives i dem!

Kan du fortelle om dine resultater og hva du sitter igjen med etter at du har trent med Loyd sine systemer? Ikke bare med tanke på trening men også livet utenom treningssenteret?

Som coach har han en utrolig evne til å få deg til å se ditt eget potensiale, noe som er viktig for motivasjon og trening!
Jeg synes han en utrolig fin væremåte og sprer så mye godt! I tillegg er han ekstremt dyktig i yrket sitt, noe som speiler igjen i både pts og han som venn!
Jeg sitter igjen med et bedre bilde av meg selv, og at det faktisk ikke ikke finnes en definisjon av hva som er rett eller galt (kroppsmessig),
men at man finner sin vei. Jeg sitter igjen med at mentaliteten din har en ekstremt styrke, og det er viktig å pushe grenser
(spesielt når Loyd står å heier høyt at dette fikser du)! Føler også jeg kan ta kontakt med Loyd når jeg lurer på noe,
han har alltid gode svar på lager og passer på!