Alt som er godt med PT og klippekort

Nå om dagen er det veldig mange som har jobber som innebærer reiser, det er vanskelig å planlegge rundt og jobben må komme først.
Om ikke jobbreiser så er en heller stressende hverdag det de fleste opplever.
Det er også situasjoner som kan oppstå som gjør at det å gå inn i ett låst mønster hvor en må møte opp til en tid som er satt opp av andre er vanskelig.

Med klippekort på PT hos oss på personlig trener service slipper man det problemet, da kan en kjøpe ett antall klipp som en selv bestemmer når skal brukes.

Når en melder seg inn på PT service så gjør man dette med viten om at de personene som skal hjelpe deg å oppnå dine mål gjerne er spesialister i nettopp din drøm.

Og sammen med din PT vil du da jobbe for å oppnå det målet på dine premiser.

Neste avtale settes dermed opp etter endt time og du kan flytte på denne om noe skulle oppstå.
Levetiden på klippekort er også tolv måneder så det er god tid å få brukt opp dine klipp.

Alle har forskjellige mål med trening, noen rehabiliterer skader og andre har ambisjoner om spesielle ting som å bli gode i en type idrett og noen ønsker bare å ha ett lettere liv.
Faktoren er alltid lik, for å få dette til må det være lysbetont. Hos oss er visjonen å ha kunnskap til å kunne trene sin klient samtidig som det skal være gøy. Gøy kommer man tilbake til.

Siden vi nå nettopp har åpnet og ønsker flere kunder kjører vi ett spesielt tilbud.
Ved kjøp av 20 klipp eller flere på 30 minutter og 1 time så får man også 3 måneder med stay fit konseptet vårt med på kjøpet.

Fri tilgang til alle våre gruppetimer og muligheten til å være en del av det lille samfunnet som nå har begynt å vokse.

Da kan en delta på f.eks pilates på dagtid eller kveldstid og ha pt-timen sin dagen etterpå og trene på personlige ting. Gjøre reisen til ett eventyr istedenfor ett mas er grunnen til at de fleste velger å komme tilbake igjen.

Prisen på klippekort er som følger og en kan dele dette opp om det er ønskelig.

Oversikt over priser på klippekort

Ta kontakt med oss på post@ptservice.no og fortell hva du ønsker å oppnå så skal vi finne beste personen for dine mål slik at du kan komme i gang.