Gratis PT i hele November!

 

Få en hel måned med PT uten å betale for den, om du melder deg inn hos oss i November!

Vi på PT Service kjører ikke reduserte priser. De prisene vi har på vår hjemmeside er de som vi selger medlemskap for. Dette fordi ingen skal føle de har gått glipp av et tilbud, eller at noen som allerede har blitt medlem hos oss ikke skal bli sett. Samtidig er de ansatte viktig, og deres lønn er en direkte refleksjonen av våre priser. Ned i pris, ned i lønn. Derfor har vi ikke kjørt tilbud rundt høytider, vi har markedsført gavekort mot jul og vi har markedsført forskjellige medlemskap rundt andre sesonger. Men prisene våre er hellige.

Men nå har vi fått noen nye flotte PTer som vi ønsker skal få godt fotfeste. Og ingenting er skumlere enn å være i ny jobb. Derfor må vi hjelpe dem i gang, slik at de får en trygg arbeidsplass som de kan vokse i. Marko, Sander og Levgen ønsker flere kunder, slik at de kan leve av lidenskapen sin. For å hjelpe dem har vi bestemt oss for å gjøre en liten vri på reglene våre. Melder du deg inn hos oss i november og velger en av disse PTene, så får du første måned gratis med PT, tilsvarende medlemskapet du velger.

Marko er i full gang med å ta notater fra en ny kunde! Er du nestemann?

Dette gjelder våre medlemskap golds, silver og bronse. (Ikke klippekort). Vi reduserer også bindingstid til to måneder på oppstart. Tilgang til senteret er inkludert i prisen, det er ingen skjulte innmeldingsgebyr eller andre kostnader. Kanskje dette kan være anledningen du trenger til å komme i gang? Jo før du kommer, jo bedre tider kan du sikre deg! Ta kontakt nå i November, så har du en hel måned med gode grunner til å starte endringen du har drømt om.

Send mail til post@ptservice.no om hvem du er og hva du ønsker å få til, så setter vi deg i gang. Eller bare fordi du er nysgjerrig på akkurat dette.

Hva er haken lurer du gjerne på? Man binder seg til 3 måneder (inkludert den gratis, og må altså betale for 2 måneder. En god gammeldags 3 for 2 kampanje altså. Første betaling blir i måned to. Medlemskapene er løpende. Forhåpentligvis blir du både løpende og styrket ut av dette. De personlige trenerene får lønn av PT Service første måned, så vi satser litt på deg og dem. Men skal vi vokse, så må vi ha glade kunder og glade ansatte.)