Et nytt medlem i PT-Service Teamet! Bli kjent Silje Faret Myhre

Vi i PT-Service er stadig ute etter å bli enda litt bedre. Det inkluderer også å ansette nye og dyktige PTer. Vårt nyeste team-medlem er Silje!

Hennes motto:

«Ikke bruk tid på å slå i veggen i håp om at det skal bli en dør!»

Ble du nysgjerrig og vil vite mer? Da bør du lese det sier Silje om seg selv:

«Jeg har trent styrke og kondisjon hele livet, har jobbet som instruktør i totalt 7 år før jeg startet hos PT service. Gruppetimer både innendørs og utendørs, hovedsakelig løping, men også en god del spinning. Pulstrening!

 

Hele livet mitt har trening og kosthold stått nært, oppvokst med bodybuilder pappa så det kunne ikke bli annerledes. Interessen er stor innenfor livsstilsendring, vektnedgang, maksimal styrke, muskelvekst, og cardio (Hjertehelse!).

Både trening og kosthold har alltid blitt prioritert. Nå i voksen alder handler trening og kosthold mest om å styrke min «hverdagsprestasjon». Det å være sterk, frisk og utholdende i en hverdag med småbarn, jobb og studier og ellers livets opp og nedturer.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Videre liker jeg:  Snowboard, fjellturer, hest, hund, bil og ikke minst fornøyelsesparker. Man er aldri for gammel for en god lekeøkt!

Vist jeg skulle beskrevet mine personlighetstrekk ville jeg sagt følgende: Introvert men utadvendt, liker godt å hjelpe til, tar i et tak der det trengs, er sterk, stødig og pålitelig.

Jeg ønsker å hjelpe deg å nå dine mål. Sammen finner vi en løsning til din personlige hverdag, skreddersydd

Så der har du Silje i et nøtteskall. Synes du at hun hørtes ut som en person du kunne kommet godt overens med? Ikke nøl med å ta kontakt da vell!

Send en mail til:

siljemf@ptservice.no

Siljes instagram:

https://instagram.com/hverdagsprestasjon?igshid=YmMyMTA2M2Y=