Lyst å lære knebøy, benkpress og markløft skikkelig?

Hos oss er vi så heldige å ha flere trenere med mer en ti års erfaring med de populære øvelsene knebøy, benkpress og markløft.

Loyd Georg Færøvik har vært med på å trene flere opp til nasjonalt nivå og videre i idretten styrkeløft og har mye erfaring med å lære bort teknikk for folk som gjerne sliter med disse øvelsene.

Feil utførelse kan gjerne gi skader og problemer, mens riktig utførelse er i følge ham og forskning en veldig bra måte å utvikle treningen på en sånn måte at en endelig opplever resultater.
Å kunne disse øvelsene gjør en ikke bare sterkere, men de strammer også opp kroppen, sørger for økt forbrenning.
Pga mobiliteten en må ha for å utføre disse kreves det også at en jobber mot stivhet og problematikk en gjerne har tilknyttet dette.

Å kunne en ordentlig knebøy krever at ankelmobilitet og hofte fungerer som den skal, men den er også med å hjelpe slik at nettopp dette blir bedre på toppen av økt funksjonell styrke i hverdagen.

Har du hørt at du ikke gjør det riktig, men får det ikke til uansett hva folk sier til deg? Da er dette noe for deg.

Det mange dessverre ikke forstår er at vi alle er bygd forskjellig og dermed må løftene også utføres på hvordan vi er bygget opp.
For å føle mestring må det føles «riktig», men da er det viktig å vite hva som er riktig.

Dette passer for folk som har lite erfaring, men det passer også for folk som har trent en del og ønsker å komme «videre».

Vi har nå en kampanje før jul på treningskurs i dette.

6 x 1 time trening med fokus på disse øvelsene fordelt over to uker. (tre ganger i uken)
Dette har vist seg å være tilstrekkelig for å få en god grunnforståelse for disse øvelsene og med det ha det lettere å ikke hoppe over disse og ta lettere øvelser med mindre effekt.

Prisen for dette er 4000,-

Det er også mulig å bygge opp dette med oppfølging via treningsprogrammer.
Loyd Georg Færøvik trener for øyeblikket folk fra Kristiansund til Kristiansand og noen av disse har gått ifra å ha null treningserfaring til å stå på pallen i nasjonale mesterskap.

Selv om ditt mål ikke er å konkurrere, er det fortsatt viktig å lære å gjøre øvelsen riktig slik at resultatene som du jobber så hardt for kommer.

Ta kontakt med loyd@ptservice.no om du ønsker å vite mer om dette og fortell gjerne om treningserfaring eller eventuelle skader som holder deg borte fra å kunne utføre dette.
Det er ikke plass til å så mange nå før Jul, da det blir tre ganger i uken med en time hver gang, men det er mulig å kjøpe dette som gavekort til andre og vi vil fortsette dette ut over neste år.